Кметът кани на среща троянския бизнес

До
управители,
изпълнителни директори
и собственици на фирми
на територията
на община Троян


Уважаеми управители, изпълнителни директори и собственици на предприятия и фирми, работещи на територията на община Троян,

РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЩИНАТА ВИ КАНИ НА РАБОТНА СРЕЩА - от 16:00 ч. на 18 ноември 2009 г., сряда, в зала “Форум” в сградата на Народно читалище “Наука” (Троян) - по проблеми, свързани с последиците от икономическата криза, довела до затруднения в работата на фирмите, влошаване на финансовите им резултати и трайна тенденция на увеличаване на безработицата в общината с пункт и половина над средната за страната.

НА СРЕЩАТА ОЧАКВАМЕ да представите конкретни предложения и виждания относно начините, по които общинското ръководство може да Ви подпомогне за разрешаване на трудностите, с които, сигурен съм, се сблъсквате и преодолявате ежедневно.

ЦЕЛТА НА СРЕЩАТА Е да формулираме проблемите, които са непреодолима пречка за Вашия бизнес, да набележим мерки и после заедно да извървим трудния път за тяхното решаване. Ще присъстват народният представител г-жа Станка Лалева Шайлекова и представител на Дирекция “Бюро по труда” Троян. Очакваме присъствие и активност от Ваша страна.

С уважение: Минко Акимов, кмет на община Троян

 

©2009 Троян 21 | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |